• Icono ca_ES
  • Icono es_ES
11 de septiembre de 2017 socialacts

‘Fons Marins’ nova exposició de pintura al CN Garraf

Elena Font inaugura nova exposició de pintura al Racó de l’Art del Restaurant Club Nàutic Garraf. Sota el títol ‘Fons Marins’ l’artista catalana ens porta un seguit d’obres dedicades a les profunditats del mar, una de les seves col·leccions més venudes degut al atractiu dels contrastos de llum barrejats amb matisos abstractes dels fons marins. L’espectador podrà gaudir de diferents pintures acríliques de gran format, tret identificador de l’artista.

Elena Font, nascuda a Granollers fa 46 anys, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i cursà un doctorat en Escultura Pública i Espai Urbà. En la actualitat es dedica a fer escultures per empreses, museus, reproduccions arqueològiques i projectes especials. Durant els últims anys incorpora en la seva trajectòria el treball del color. Fa pintura decorativa per interiorisme i pintura artística que exposa i ven per Europa, deixant la producció escultòrica per treballs d’encàrrec. La seva pintura es fresca i lluminosa, treballa la fusió del color en una amplia gama de blaus, verds, malves i rosats. Treballa el collage i mai falta el pa d’or en les seves obres que contrasta amb les bases de pastes a l’aigua teixits cartró i escaiola.

La inauguració oficial és el proper divendres 15 de setembre a les 13h al Restaurant Nàutic Garraf, on es realitzarà l’agraïment al artista sortint, Toni Yll, i la presentació de la nova exposició ‘Fons Marins’, posteriorment es realitzarà un pica-pica i una copa de cava per a tots als assistents. Tothom està convidat!