• Icona ca_ES
  • Icona es_ES
16 de juny de 2022 Regata

Campionat de Catalunya d'ILCA6

Els passats caps de setmana, 4-5 i 11-12 de juny, va tenir lloc el Campionat de Catalunya d'ILCA6 en aigües de Vilanova i la Geltrú, comptant amb un total de 39 participants.

Es van disputar 12 proves, on els vents fluixos d'entre 5 a 10 nusos van dominar durant tota la regata.

Els nostres regatistes Giulio Zunino i Pau Egea, van fer un gran paper. Giulio Zunino, guanyant la regata i proclamant-se Campió de Catalunya d'ILCA6, i Pau Egea quedant en 34à posició, on cal destacar que va ser la seva primera prova en aquesta categoria.

Giulio Zunino, Campió de Catalunya d'ILCA6

El primer cap de setmana, el Giulio va estar dominant el campionat en tot moment, però va ser protestat a l'última prova del diumenge per una suposada infracció de la regla 10. L'audiència d'aquesta no es va dur a terme fins al dissabte 11 a les 10:00 del matí, on el regatista del Garraf va ser desqualificat en la prova on va ser protestat.

Començant el segon cap de setmana amb una 13era posició a la primera prova del dia, en Giulio es posicionava en 2n lloc de la general i a 9 punts del primer. No es podia permetre cap error més si volia guanyar el campionat. I en Giulio així ho va fer, imposant-se als seus rivals, fent-se 4 primers i 1 segon en les últimes 5 proves del campionat.