• Icono ca_ES
  • Icono es_ES
3 de noviembre de 2017 regata

Navegació i molt bon ambient a la Regata Panellet

Dissabte nit, tota la flota va gaudir d’una festa de la castanyada a la zona de Barbacoes, amb els típiques Castanyes i Boniatos

Com cada any el CN Garraf i el RCM de Barcelona han organitzat la Regata del Panallet (antiga Castaña Trophy), la primera etapa va ser la pujada de la flota del CN Garraf cap a Barcelona el Passat 22 d’Octubre, on van participar uns 25 vaixells del Circuit Passa Boies. La victòria va ser per el ‘Paranà’ del Xavi Tur del CM Port Ginesta. La revolució dels Petits, que gracies a l’efecte acordió van encapçalar totes les generals.

El vaixells van estar a Barcelona fins el 28 d’octubre, on juntament amb la flota del RCM Barcelona, partien cap a Garraf, en condicions de poc Vent, amb 70 vaixells a la línia de sortida. La regata va fer molt de goig i el primer vaixell en arribar va ser ‘El Bandido’ de Carlos Otamendi del CM Port Ginesta, que va realitzar una regata impecable, seguit del ‘Slick’ de Carlos Codina del CN Garraf i ‘l’Enigma’ del Lluís Tort del RCN Barcelona. Tota la flota del Passa Boies va donar un exemple de molt bona navegació.

Dissabte nit, tota la flota va gaudir d’una festa de la castanyada a la zona de Barbacoes, amb els típiques Castanyes i Boniatos. On tothom va gaudir de valent. Diumenge la flota del RCM Barcelona tornava a casa per finalitzar la regata PANALLET, on la sortida es va fer en unes condicions de poc vent amb un dia radiant.